Carte de oaspeti

DOMNULE PRIMAR

         Ca cetățean al satului Pârâul Boghi, în numele celor care în zilele de 23 și 24 iulie 2014 au fost loviți de cele două inundații-cea din 24 .07 fiind de o violență extremă-,vreau să vă mulțumesc dumneavoastră personal dar și consilierilor locali pentru promptitudinea și consistența ajutorului ce ni l-ați dat pentru înlăturarea urmărilor dezastruase ce au fost produse în gospodăriile celor care își au casele (de sute de ani ) dealungul acestui pârâu.

        Deși este un pârâu mic care , de regulă , vara seacă, atunci când se produc ploi torențiale cu cantități mari de apă acesta ,datorită bazinului hidrografic de colectare destul de mare pe care îl are (cel dinspre Dl. COȘNA cota 789), adună în mod invariabil cantități mari de apă care antrenează în drumul lor mari cantități de bolvani, mâl, copaci întregi proveniți din malurile prăbușite, resturi vegetale de tot felul ș.m.a. În furia lor apele, datorită neregularizării acestui curs de apă, deversează în curțile și grădinile oamenilor luând cu ele: animale,bunuri materiale de tot felul, garduri , lemne pentru încălzirea din timpul iernilor și desigur , afectează în bună parte recoltele acestora.

        Numai din 1991 și până acum- an din care am ținut o evidență personală-,s-au produs 9 inundații majore care au pus în pericol viețile oamenilor și au produs însemnate pagube materiale. La ficare din aceste inundații s-a distrus și drumul ce leagă satul de izlazul satului.

        Vreau domnule Primar să semnalez că la ficare viitură mare s-a pus în pericol și podul de peste acest pârâu ce se găsește pe drumul județean ce leagă Tg. Ocna de Oituz, pod care , în opinia mea, se poate dovedi de o importanță majoră pentru legătura dintre Brașov- Covasna cu Bacăul și Comăneștiul, în cazul în care s-ar avaria sau s-ar distruge podul de peste R. Trotuș de la intrarea în Onești. Această cale de legătură Tg. Ocna- Oituz,are din această perspectivă,o importanță strategică. Este unul din motivele importante care fac ca dumneavoastră și Consiliul Local să cereți cu insistență urgentarea realizării regularizării acestui curs de apă de pe teritoriul comunei.

        Eu cred că Primăria Pârgărești, în cele 9 intervenții făcute pentru înlăturarea urmărilor inundațiilor și refacerii drumului distrus, a cheltuit sume care însumate ar fi acoperit cu supramăsură costurile pe care le-ar presupune realizarea regularizării albiei râului. Înțelept și rațional ar fi să se realizeze regularizarea albiei râului decât să se cheltuie sume mari de bani care, la prima inundație mai mare, se vor duce pe „ apa sâmbetei ”.

        Vă mulțumesc încă odată pentru că, prin intervenția dumneavoastră și a personalului Primăriei, noi cei afectați de aceste inundații am simțit că la un asemenea mare necaz nu suntem singuri, nu suntem părăsiți și uitați ,buni doar pentru plata taxelor și impozitelor sau pentru a ne da votul atunci când sunt alegeri.

Cu stimă și recunoștință,

Col (rtg) Gheorghe Pavel sat PÂRÂUL BOGHII

La acest material vă atașez câteva imaghini cu ultima viitură din 24.07.2014

IMG_0643 IMG_0629 IMG_0631 IMG_0632 IMG_0635 IMG_0637 IMG_0638

-
(8)
(8) jeffrearoom https:apple.com 7998
Ma, 1 septembrie 2020 06:52:11

jeffrearoom https://apple.com

(7) MaxInboXfag
Mi, 1 iulie 2020 02:45:46

Предельный Инбокс

Уже через три часа Вы непременно гарантированно будете понимать, как получать прибыль в сети интернет, расходуя всего шестьдесят мин в сутки, даже если Вы еще новичок

С Сопровождением До Результата. Без Денежных Вложений! Без Знаний и Опыта

Не важно, сколько у Вас знаний, навыков и опыта. Тут управится вообще любой!

Реальный постоянный доход. Подробнее - www.MAXINBOX.site

(6) Movies2020
Du, 12 aprilie 2020 06:26:39

You are at a home on a quarantined, look the novelties of films right now ==>> http://gestyy.com/w9Rsgb

(5) Edwardbreli
Sb, 21 decembrie 2019 17:31:10

С наступающим 2020 годом! Хочу сделать Вам подарок. А самый лучший подарок - это деньги)

Предлагаю сэкономить на рекламе Яндекс Директ до 48%! И потратить эти деньги в новом году на более важные вещи)

Если хотите сэкономить, переходите на наш сайт - http://roi-context.site/?utm_source=kwork&utm_medium=email&utm_campaign=xima84&utm_content=ng-2020

Или пишите нам ВК - vk.com/im?sel=392317153

Все подробно расскажем и покажем)

(4) Georgeleve
Du, 8 noiembrie 2015 20:43:51

hair loss pills for men alprazolam texas children health insurance

(3) LenardNit
Sb, 18 iulie 2015 12:36:33

immediate healthcare cape girardeau Cialis bez recepty health insurance explanation of benefits

(2) Willisvaw
Mi, 29 aprilie 2015 12:19:39

blue contact lenses non prescription Levitra UK sams pharmacy hours of operation

(1) Ade
Sb, 12 octombrie 2013 19:47:28

Sa stii ca ritualul buzetolui catolic e chiar simplu pentru nasi, parerea mea. Eu sunt ortodoxa, dar sotul e catolic si a tinut ca si baiatul nostru sa fie botezat catolic. Si noi am avut doua perechi de nasi: nasii nostri de cununie, de religie ortodoxa si sora sotului, catolica, ca era musai ca unul dintre nasi sa fie catolici.Cum a scris si Ana S. mai sus exista o intalnire cu preotul inainte de botez la care participa parintii si nasii. Parintii stabilesc respectiva intalnire cand merg sa programeze data buzetolui si o sa va spuna cand sa veniti. Atunci veti afla tot ce e de facut, in plus sa puneti ce intrebari aveti.In mare nasii trebuie sa vina cu o lumanare de botez si o panza alba, simpla, fara broderii, de 1m/ 1 m. Voi asteptati la intrarea in biserica, invitatii in banci. Preotul vine si va aduce in fata altarului, nu conteaza cine tine copilul in timpul slujbei si nici al buzetolui efectiv (mi-am tinut eu baiatul in timpul buzetolui, ca atunci i se facuse foame si nu primea biberonul decat de la mine, nu a fost nici o problema- e udat un pic dintr-o cana cu apa sfintita pe frunte si uns cu mir). Se citesc niste lecturi din Biblie, se spun (de catre toti cei prezenti) printre altele si Crezul si Tatal nostru (il spune si preotul, deci nu e nici o problema sa-l repetati dupa el alaturi de ceilalti prezenti in biserica, daca nu-l stiti). Apoi se pun niste intrebari simple standard nasilor, la care trebuie sa raspundeti cu DA, din ce imi amintesc eu (oricum o sa va sufle preotul raspunsul ori o sa-l spuna ceilalti nasi catolici inaintea voastra). Si cam atat.Va doresc o ceremonie reusita! Sa fie sanatoasa si voioasa finuta!


 Nume *
 e-mail
 www
 Mesaj *
* (necesar)

Va rog introduceti literele din imaginea de mai jos pentru a putea fi validat comentariul. Atentie la litere MARI si mici!
captcha

Comments are closed.